Всього за півгодини ви зможете приготувати надзвичайну закуску: оригінальний рецепт маринованих баклажанів.
Якщо у вас залишилися баклажани після зимової консервації, не вагайтеся їх замаринувати з привабливими спеціями. Ця закуска неодмінно приверне увагу та сподобається всім!
Перевага цього рецепту в тому, що на маринування баклажанів піде всього близько години часу, а то й менше, тому їх можна готувати одразу перед візитом гостей.
Крім того, усі етапи приготування надзвичайно легкі: достатньо відварити нарізані овочі та змішати їх із ароматним маринадом, приготованим з різноманітних прянощів.
Нагадуємо, що цей грибний соус зі сметаною ідеально доповнить будь-який гарнір.
Раніше ми згадували про сливи, мариновані з ромом: цей оригінальний гарнір неодмінно покращить ваш настрій.
Також не зайвим буде те, що так готують усі в Одесі: рецепт ікри з баклажанів, яка стане улюбленою закускою.