Оригінальний рецепт брускети до вина: незвичайні начинки та ідеї | Кулінарні новини | FoodOboz
Брускета – це класична італійська закуска, яка чудово гармонує з вином. На відміну від звичайних бутербродів, вона виготовляється з хліба, підсмаженого на грилі або сковороді, без використання олії.
Фудблогерка під псевдонімом foodblog kristi на TikTok поділилася рецептом брускети, яка не лише ідеально поєднується з вином, а й дарує справжню атмосферу осені. Для начинки вона обрала грушу та сир із блакитною пліснявою.
1. Багет обсмажуємо на вершковому маслі до золотавості.
2. Грушу ріжемо на скибочки і підсмажуємо на сковороді з додаванням вершкового масла.
3. Вмішуємо мед у грушу та обсмажуємо ще протягом однієї хвилини.
4. На підсмажений багет розміщуємо карамелізовану грушу, свіжі листки руколи та шматочки сиру.
5. Збризкуємо бальзамічним соусом і посипаємо підсмаженими горіхами.
На OBOZ.UA ви знайдете багато інших варіантів рецептів брускет: