Смакота, як у вишуканому ресторані: секрети правильної карамелізації цибулі.
Карамелізована цибуля - це не лише апетитна добавка, а й справжній смаковий штрих, здатний перетворити будь-яку страву. Щоб отримати насичений солодкий смак і золотистий відтінок, важливо дотримуватись певних секретів приготування. Prostoway ділиться порадами, як правильно карамелізувати цибулю.
Для приготування карамелізованої цибулі вам знадобляться три головки цибулі, 50 грамів масла, одна столова ложка цукру та щіпка солі. Цибулю слід нарізати тонкими півкільцями, щоб забезпечити рівномірне приготування. На розігрітій сковороді розтопіть масло, потім додайте цибулю і обсмажуйте на невеликому вогні.
Коли цибуля стане прозорою та золотистою, слід додати цукор та сіль. Цукор допоможе підкреслити природну солодкість цибулі, а вершкове масло зробить текстуру неймовірно ніжною. Секрет смаку в тому, щоб не поспішати, адже карамелізація - процес повільний, і на це потрібно близько 20-30 хвилин.




