Домашня паста з сала і зелені: смачний рецепт для зимових запасів
Які інгредієнти необхідні для приготування намазки з сала та зелені?
Щоб створити паштет із сала та зелені, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Перш за все, слід акуратно зняти шкірку з сала. Потім наріжте його на маленькі кубики і пройдіть через м'ясорубку.
Ось як приготувати паштет з сала (скріншот / Смачна кухня Наталії Данилюк)
Потім слід очистити часник і пропустити його через м'ясорубку. Або ж можна подрібнити часник, використовуючи спеціальну прес для часнику.
Змішайте часник з фаршем з сала, обов'язково додавши сіль. Готову суміш потрібно розділити на три частини - в одну додаватиметься паприка, в другу зелень, а третя буде нейтральною за смаком.
Щоб приготувати цю страву, потрібно ретельно промити кріп, потім обсушити його і дрібно нарізати ножем. До кропу можна також додати деякі листочки петрушки або небагато базиліку для додаткового аромату.
Копчену паприку можна замінити на куркуму або паприку звичайну. Змішайте одну частину перемеленого сала з паприкою, а іншу - з подрібненою зеленню.
З трьох видів намазки потрібно сформувати невеликі рулети, щоб їх було зручно зберігати та використовувати. Для цього на харчову плівку потрібно викласти шар сала з зеленню, площею як пачка масла та завтовшки в 1,5-2 см.
На наступному етапі необхідно нанести паштет з нейтрального сала. Завершальним шаром стане сало з паприкою, що забезпечить гармонійне поєднання смаків.
Як приготувати намазку з сала з паприкою та зеленню (скриншот / Смачна кухня з Наталією Данилюк)
Сформований рулет слід обгорнути у харчову плівку і залишити в холодильнику на ніч, щоб начинка зберігала свою форму. Для зручності нарізання паштету з сала на шматочки, радять помістити його в морозильник на кілька хвилин перед використанням.
При правильному герметичному упакуванні в поліетиленову плівку, готова намазка може зберігатися в морозильнику протягом тривалого часу.