Ідеальний осінній десерт: швидкий та простий рецепт торта "Паркін" для затишного чаювання.
Такий торт називають ще імбирним.
Паркін — це класичний пряник, який вирізняється своєю унікальною липкою консистенцією та зігріваючими спеціями. Саме тому він чудово підійде як десерт у зимові холоди. Про це повідомляє видання Express, яке також опублікувало рецепт цього смачного торта.
Перш ніж почати, розігрійте духовку до 160 °C. Приготуйте глибоку квадратну форму для випікання розміром 22 см, змастіть її олією і вистеліть дно пергаментним папером. В іншій ємності за допомогою виделки збийте яйце з молоком до однорідної консистенції.
Після чого у великій каструлі нагрійте сироп, патоку, цукор та вершкове масло, поки цукор повністю не розчиниться. Як тільки сироп розтопиться, заберіть його з вогню. В іншій мисці змішайте вівсяні пластівці, борошно та імбир, після чого додайте цю суміш до сиропної суміші разом з яйцем і молоком.
Після цього перелийте тісто у форму і випікайте протягом 50-60 хвилин, або поки верхня частина не стане твердою і злегка рум'яною. Дайте десерту охолонути, а потім оберніть його в додатковий пергамент і фольгу. Тепер можна насолоджуватися неперевершеним смаком вашого ласоща!
Також стало відомо, як приготувати смачний брауні, який не нашкодить вашій фігурі. Для цього потрібно використати олію замість масла та високий відсоток какао для шоколадного відтінку.
Також, УНІАН поділився рецептом приготування повітряних панкейків, які стануть відмінним вибором для ранкового прийому їжі. На думку фахівців, ключовим інгредієнтом є газована вода.