Кабачки в турецькому стилі за 5 хвилин: унікальний та швидкий рецепт літньої закуски.

Легкий спосіб приготування
На початку наріжте кабачки на шматочки довжиною 8-10 см і шириною 3-4 см.
Подрібніть часник і щедро намажте ним кабачки. Потім на сковороді розігрійте олію і обсмажте часник протягом однієї хвилини, щоб олія увібрала в себе його аромати. Після цього додайте кабачки та смажте їх близько трьох хвилин, поки не стануть трохи прозорими.
Додайте всі приправи, мед і ретельно перемішайте. Продовжуйте готувати ще одну хвилину, постійно помішуючи. Влийте соєвий соус, додайте кунжут і варіть до загустіння соусу.
На завершення посипте страву зеленню, і вона готова до подачі.