Крем на основі масла для капкейків: кондитер розкрив свій улюблений рецепт.


В підсумку, ви отримаєте дивовижний солодкий, проте ніжний масляний крем, що ідеально відповідає консистенції для прикрашення капкейків.

Масляний крем є популярним вибором для заповнення капкейків та декорування святкових тортів. Його приготування досить просте.

Згідно з повідомленням від Еxpress, пекарка Софі Гарріс відкрила свій особливий рецепт масляного крему, який вражає не лише смаком, а й текстурою. Для його приготування вам знадобиться всього чотири компоненти:

Спочатку ретельно збийте м'яке вершкове масло, витративши приблизно 4 хвилини на цей процес. Після цього введіть цукрову пудру та ваніль, і продовжуйте збивати. Не забувайте час від часу зішкрібаючи масло зі стінок посудини, аби воно рівномірно змішалося.

Найчастіше співвідношення вершкового масла і цукрової пудри не потребує окропу, але якщо крем для вас загустий, можна додати трохи води. Під час додавання окропу швидко збільште швидкість міксера.

Після змішування ваш масляний крем готовий до використання, незалежно від того, викладаєте його на середину торта чи додаєте в кондитерський мішок.

Зазвичай у такому кремі використовують співвідношення 1:2 між маслом і цукром. Наприклад, якщо ви берете 250 г масла, то потрібно 500 г цукрової пудри. Проте, через це співвідношення крем часто виходить надто солодким і важким. Тому рекомендовані в рецепті інгредієнти будуть більш вдалими.

"Це співвідношення інгредієнтів формує чудовий, ніжний масляний крем з приємною солодкістю, що ідеально підходить для капкейків. Якщо ви плануєте використовувати його для покриття торта або для крихти, я раджу трохи розігріти його в гарячій воді або в мікрохвильовці на 10 секунд," - ділиться своїм досвідом Софі.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати булочки, які подають у Букінгемському палаці.

Випікання хліба завжди є трудомістким і тривалим процесом, оскільки необхідно дочекатися, поки тісто підніметься, а потім ще й витратити чимало часу на його приготування в духовці. Проте, є альтернатива – можна швидко та легко приготувати апетитні коржики.

Багато людей люблять курячу грудку за її смак та користь для здоров'я. Цю частину курки дуже легко пересушити, однак є рецепт, за яким грудка вийде соковитою.

Related posts