Молода картопля на сковороді - смачні способи приготування - рецепти картопляних страв | Кулінарні секрети | FoodOboz
Молодий картоплю можна приготувати не лише в каструлі, а найзручніше - на сковороді. Щоб надати страві насиченого смаку, варто додати спеції, часник і трохи вершкового масла.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної молодої картоплі, з олією та паприкою, яка готується в сковороді.
1. Промийте молоду картоплю і розмістіть її у сковороді. Вибирайте сковороду з бортиками, щоб легше було мішати інгредієнти.
2. Влити воду, посолити, накрити кришкою і готувати на середньому вогні до готовності, вода має повністю википіти (близько 15-20 хв залежно від розміру картоплі).
3. Ввести масло та паприку, підвищити температуру і смажити до появи золотистої скоринки. Наприкінці вмішати тертий часник і дрібно нарізану зелень!
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: