Свіжа молода картопля в ніжному сметанному соусі - як смачно приготувати - покроковий рецепт молодої картоплі зі сметаною | Кулінарні поради | FoodOboz
Не пропустіть можливість приготувати найсмачнішу молоду картоплю, поки триває її сезон. Замість звичайного відварювання чи смаження спробуйте доповнити страву ніжним соусом на основі сметани та часнику. Така кулінарна новинка обов'язково стане яскравим акцентом вашого святкового столу цього літа.
Концепція приготування смачної молодої картоплі в соусі була представлена на Instagram-сторінці фудблогерки Анни, відомої під ніком an.cookbook. Спочатку картоплю необхідно відварити, а потім обсмажити.
1. Картоплю відваріть до готовності.
2. Помістіть на сковороду з олією.
3. Обсмажте до золотавої скоринки.
4. В соус до сметани внесіть часник, кріп, паприку і сіль.
5. Змішайте та введіть у картоплю.
6. Ретельно перемішайте.
7. Дайте соусу покипіти ще кілька хвилин, після чого, за вашим бажанням, можна додати кріп.
На OBOZ.UA ви також маєте можливість знайти цікаві рецепти: