Найсмачніший домашній пломбір, приготований з лише двох інгредієнтів: безпечний рецепт для десерту!
Домашнє морозиво можна готувати з ягід, а також молока, вершків. А для яскравого смаку можна додавати будь-які продукти, які ви любите.
Кулінарка опублікувала в Instagram унікальний рецепт неймовірно смачного морозива, яке готується з вершків і згущеного молока.
1. Збий вершки до м'яких піків (пишна, але не тверда маса). Додай згущене молоко і акуратно перемішай до однорідності.
2. Візьміть один вафельний лист, намажте на нього вершкову масу. Зверху розмістіть другий лист, легенько притискаючи. Помістіть у морозильну камеру на щонайменше 4-5 годин (оптимально – на ніч).
Наріжте на порції та насолоджуйтеся домашнім морозивом у хрусткій вафельній оболонці!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами: