Ніжний різдвяний пиріг без випікання: всього 10 хвилин для приготування!
Його можна приготувати в аерофритюрниці, а якщо її немає, тоді можна використовувати духовку.
Існує безліч різноманітних рецептів десертів, які можна спробувати цього Різдва. Один із найлегших варіантів — це морквяний пиріг.
Ліана з "Кухні Ліани" розкрила для Express свій "надзвичайно легкий і смачний" рецепт ідеального морквяного десерту, приготованого в аерофритюрниці. Неоднакова кількість користувачів соцмереж протестувала цей рецепт і були в захваті від результатів.
На приготування піде лише 10 хвилин. Решту часу займе сам процес випікання. Вам знадобляться:
Щоб приготувати масляний крем, вам знадобляться 130 г м'якого вершкового масла, 270 г цукрової пудри, одна чайна ложка лимонного соку та цедра одного апельсина, яка послужить для декорування.
На початку збийте масло з цукром до отримання однорідної маси. Потім поступово введіть яйця і борошно. Додайте сік і цедру, натерту моркву та родзинки. Ретельно перемішайте до досягнення однорідної консистенції.
Змастіть форму діаметром 18 см та розмістіть її в кошику аерофритюрниці. Випікайте протягом 35-45 хвилин при температурі 175 градусів.
Перевіряйте на готовність шпажкою. Якщо пиріг все ще вологий, дайте йому трохи часу. Можна накрити зверху фольгою, якщо він зовні занадто швидко підрум'янюється.
Вийміть форму для випікання з аерофритюрниці та дайте їй охолонути протягом 10 хвилин, перш ніж виймати десерт. Далі збийте до пишності масляний крем. У разі потреби можна додати туди 1-2 ч.л. теплої води. Прикрасьте пиріг кремом та наріжте на порційні шматочки.
Раніше УНІАН ділився рецептом приготування м'ятного мокко та латте з ароматом імбирного печива.