Рецепт кабачків, які перевершують смак м'яса. Ви будете готувати їх щоразу!


Дізнайтеся, як оперативно приготувати цю страву, у статті на сайті РБК-Україна.

Ця страва ідеально підходить як для вегетаріанців, так і для м'ясоїдів, які прагнуть урізноманітнити свій раціон. Найголовніше — процес приготування надзвичайно легкий!

Ці кабачки вирізняються хрусткою оболонкою, м’якою серцевиною та насиченим пікантним смаком. Крім того, вони є економічними, швидко готуються та надзвичайно поживними.

Натріть кабачки на крупній тертці, додайте трохи солі та залиште на 10 хвилин. Після цього добре відтисніть надлишок соку.

Додати яйця, натертий сир, подрібнений часник, зелень і спеції.

Як приготувати цукіні (Скриншот)

Всипати борошно або сухарі для густоти маси.

Ретельно змішати інгредієнти і за допомогою ложки викладати на розігріту сковороду.

Обсмажувати з кожного боку до появи золотистої скоринки - приблизно 2-3 хвилини.

Ось як виглядають кабачки (Скриншот)

Також варто зазначити, що кабачки відмінно смакують зі соусом на основі сметани та часнику, або ж з йогуртовим дипом. Крім того, їх можна насолоджуватися як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Related posts