Рецепт салату з печеним перцем, оливками та часником – ідеальна закуска до шашлику | Кулінарні новини | FoodOboz


Сьогодні ми запрошуємо вас спробувати приготувати оригінальний салат із запеченими перцями, оливками та часником. Ця страва стане відмінним варіантом не лише для закуски, але й як гарнір до м'ясних страв.

Фудблогерка з ніком goptarenkonatali в Instagram розповіла, як правильно приготувати цю універсальну страву. Вона також продемонструвала чудовий спосіб, завдяки якому можна без зусиль зняти шкірку із запеченого перцю.

1. Запікайте перці при температурі 220 градусів протягом 40 хвилин.

2. Перекладіть запечений перець у миску та накрийте її плівкою, залишивши на 15 хвилин. Це дозволить легко зняти шкірку.

3. Видалити з перця насіння і порізати смужками.

4. Цибулю та маслини також нарізати. Заправити все оливковою олією та соком лимона, додати часник через прес, сіль і добре перемішати.

5. Помістіть у холодильник на півгодини, а потім сервірте на стіл.

На OBOZ.UA ви знайдете багато інших варіантів рецептів салатів:

Related posts