Теплий осінній десерт: яблучний кекс із корицею завойовує популярність у соцмережах.
Цей пиріг готується з простих інгредієнтів і виходить дуже ароматним.
Осінь радує нас смачними сезонними рецептами ароматної випічки. Пиріг з яблуками та корицею об'єднує два найпопулярніші смаки цього часу року, створюючи вологий і повітряний десерт.
Як зазначає Еxpress, ентузіастка випічки Дженефер Хмо поділилася у Facebook приємним і смачним рецептом, "який стане ідеальним доповненням до вашого осіннього вечора". Вона підкреслила, що цей десерт вирізняється з-поміж інших, адже складається з інгредієнтів, які, ймовірно, вже є у вашій оселі.
Цей рецепт є універсальним і відкриває можливості для креативних експериментів. Ви можете спробувати включити горіхи, глазур або вершковий крем. Для приготування знадобляться:
Розігрійте духовку до температури 175°С, підготуйте форму для випікання, змастивши її і вкривши пергаментом. В окремій мисці об'єднайте борошно, харчову соду, розпушувач, сіль, корицю та мускатний горіх.
В окремій мисці добре розітріть розм'якшене вершкове масло з цукром до отримання легкого і повітряного стану. Потім по одному додайте яйця, продовжуючи збивати масу. Додайте ванільний екстракт і пахту, ретельно перемішайте. З'єднайте рідкі та сухі інгредієнти. На дно форми викладіть очищені та нарізані яблука, а зверху залийте підготовлене тісто.
Приготуйте протягом близько 55 хвилин. Дайте кексу охолонути у формі, перш ніж перенести його на решітку для подальшого охолодження.
Шеф-кухар і власник ресторану свіжої пасти Pastaio в Лондоні, Стіві Парлу, розкрив свій легкий рецепт приготування домашньої карбонари.
У прохолодні осінні дні найчастіше виникає бажання насолоджуватися лише теплою та затишною їжею. Шоколадно-банановий хліб готується без зусиль і стане ідеальним супутником до чашки ароматного гарячого чаю.