Тушкована картопля з м'ясом для обіду та вечері: розповідаємо, як правильно приготувати

Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну страву для обіду та вечері, ідеальними продуктами для цього буде - картопля та м'ясо. Їх можна стушкувати та посмажити, а також запекти.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного тушкованого м'яса з картоплею, морквою і спеціями.
1. М'ясо нарізати середніми шматочками й обсмажити до рум'яної скоринки на плиті прямо в каструлі. У каструлі з кришкою можна готувати на будь-яких плитах і ставити в духовку.
2. Додати нарізану шматочками грудинку, і ще трохи підсмажити. Додати нарізану цибулю та часник, обсмажити все разом кілька хвилин. Додати паприку і томатний соус. Влити воду, накрити кришкою і готувати 30 хвилин.
3. Нарізану картоплю та моркву, додати до м'яса. Долийте води, щоб покрила повністю картоплю. Додайте чорнослив.
4. Поставити каструлю в духовку на 180°C на 1,5-2 години до м'якості м'яса.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами: