Як приготувати пельмені без використання формочок: найшвидший метод - Hochu.ua


Порада для приготування пельменів

Ми обговорили помилки, які можуть виникнути під час варіння пельменів. Але не менш важливо знати, як їх правильно приготувати. Багато людей оминають цю страву, оскільки процес їх ліплення вважається досить трудомістким.

На щастя, існує легкий метод, який не вимагає тривалого та виснажливого розкочування тіста і вирізання кружечків. Цей спосіб був представлений на сайті "Господинька".

Готове тісто слід обернути у плівку та залишити на 40-50 хвилин при кімнатній температурі. Це дозволить полегшити подальшу роботу з ним.

Коли пройде необхідний час, розділіть тісто на чотири частини. Розкочувати його не потрібно. З кожної частини сформуйте ковбаску товщиною приблизно 2 см. Потім наріжте її на круглі шматочки завширшки 1 см.

Плоско формуємо частини з країв, розтираємо їх пальцями та обережно прокатуємо качалкою. Цей процес можна виконувати швидко та без труднощів, не залишаючи при цьому шматочків тіста. Коли займаємось однією частиною, інші варто накрити плівкою, щоб вони не пересихали.

У нас виходять чудові круглі пельмені. Просто розкладаємо начинку і формуємо їх.

З одного кілограма тіста можна приготувати приблизно 180 маленьких пельменів. Якщо ви бажаєте зробити їх більшими, спробуйте нарізати "ковбаску" на шматочки товщиною близько 1,5 см.

Це легкий і швидкий метод приготування великої кількості пельменів. Крім того, ми ділилися порадами, як швидко формувати пельмені з "квадратних" шматочків тіста.

Related posts