Як створити бездоганну картоплю в шкірці: рецепт від видатного шеф-кухаря.


Лише три кроки — і ви зможете насолодитися хрусткою картоплею.

Українці мають великий апетит до картопляних страв, і картопля в шкірці виглядає однією з найпростіших у приготуванні. Проте, під час її приготування можуть виникнути певні труднощі.

Британська телеведуча та шеф-кухарка Сільвана Франко в своїй статті для The Telegraph розкрила рецепт бездоганної картоплі в шкірці, яка стане чудовим доповненням як до святкового столу, так і для затишної вечері з близькими. Вона зазначила, що для досягнення ідеального результату потрібно дотримуватися всього трьох простих кроків:

Раніше шеф-кухар Джон Мітцевич розкрив рецет найхрусткішої смаженої картоплі, секретним інгредієнтом якої є харчова сода.

Телевізійна кухарка та гастрономічний оглядач Нігелла Лоусон поділилася порадами, як приготувати ризотто, використовуючи лише обмежений набір продуктів.

Related posts