Мариновані томати без шкірки: неперевершений рецепт від тріумфатора "Мастер Шеф"
Знаменитий учасник кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський розкрив секрет приготування легкого рецепту маринованих помідорів, які чудово доповнять будь-яке застілля.
У себе Instagram переможець сьомого сезону "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський показав, як приготувати смачні та пікантні мариновані помідори без шкірки.
"Збережіть обов'язково, це дуже легко, це дуже смачно, тому що іноді найкраща їжа проста і без прикрас!", - радить зірка "Мастер Шеф".
Щоб приготувати мариновані помідори без шкірки, "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:
Спочатку треба бланшувати томати. На кожному помідорі "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський робить надріз на шкірочці хрест-навхрест, занурює їх в окріп, потім перекладає в крижану воду та чистить від шкірочки.
Для маринаду 1,5 л води доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, перець чорний і духмяний горошком, лавровий лист і гірчицю зернами. Розмішуємо маринад до розчинення цукру та солі та відставляємо, щоб він трохи охолов, і був теплим, а не гарячим.
Два зубчики часнику "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський натирає на тертушці, а ще два нарізає тоненькими слайсами.
Очищені від шкірки помідори викладаємо в миску, додаємо подрібнений часник, нарізаний кріп, половинки перців чилі, заливаємо маринадом і ретельно перемішуємо. Щоб помідори добре просочилися маринадом, ставимо їх у холодильник щонайменше на 5 годин, а краще на всю ніч.
Лінивий медовик: переможниця "Мастер Шеф" поділилася швидким рецептом.
Міша Кацурін поділився рецептом смачних яєць для сніданку.