Смажена капуста з макаронами та беконом: простий рецепт за короткий час.
1. У маленькій каструлі доведіть до кипіння 3 літри води, попередньо додавши 3 чайні ложки солі. Покладіть локшину і варіть відповідно до вказівок на упаковці, зазвичай це займає близько 3 хвилин. Потім злийте воду через друшляк і відкладіть локшину в сторону.
2. Нагрійте олію в просторій антипригарній сковороді на високому вогні. Вкладіть бекон і обсмажуйте його приблизно 30 секунд, після чого додайте часник і цибулю. Продовжуйте готувати, поки бекон не набуде золотавого кольору, а цибуля не стане м'якою і прозорою, приблизно 3 хвилини.
3. Помістіть капусту та олію до сковороди. Обсмажуйте до тих пір, поки капуста не стане ніжною, приблизно 2 хвилини. Далі додайте пасту, пармезан, перець і ¾ чайної ложки солі. Ретельно перемішайте протягом 1 хвилини. Влийте лимонний сік і знову перемішайте, щоб рівномірно покрити всі інгредієнти.
4. Розкладіть по тарілках, потім посипте додатковим пармезаном перед подаванням.