Ви ще не пробували такої "Оселедця під шубою": оригінальний рецепт новорічного торта з салату!
Ось що знадобиться для приготування салату "Оселедець під шубою".
Щоб створити оригінальний новорічний салат з незвичайним оформленням, вам знадобляться такі інгредієнти:
Для того, приготувати торт "Оселедець під шубою", яйця потрібно відварити круто, а овочі - запекти до готовності, загорнувши у фольгу. Проте їх також можна відварити.
Спочатку очистіть цибулю і наріжте її на дрібні кубики. Потім додайте цукор і сіль, ретельно перемішавши. Далі залийте цибулю оцтом і рослинною олією, а потім залиште маринуватися на 15-20 хвилин. Після закінчення цього часу, злийте зайву рідину з цибулі.
Перед приготуванням оселедця важливо уважно видалити всі кісточки, адже їх наявність може суттєво погіршити смакові якості страви. Після цього наріжте рибу на невеличкі кубики. Овочі та яйця слід очистити, а картоплю, моркву, буряк та яйця натерти окремо.
Обкладіть миску харчовою плівкою і розмістіть на ній роз'ємну форму для тортів. На дно викладіть натерту картоплю, акуратно притискаючи її склянкою.
Як приготувати торт "Оселедець під шубою" (скріншот / КРАСИВО ЇСТИ)
Змастіть картопляний шар майонезом, а потім викладіть цибулю. На неї викладіть оселедець, моркву та майонез. Наступним шаром викладіть натерті яйця та зробіть тонкий шар майонезу.
До вареного буряку додайте по 130 г майонезу та сметани. Перебийте інгредієнти блендером до однорідної маси.
У іншій ємності розведіть желатин у воді. Після цього додайте желатинову суміш до бурякової маси. Добре перемішайте інгредієнти і залейте отриманим буряковим желе ваш торт.
Як приготувати торт "Оселедець під шубою" (скріншот / КРАСИВО ЇСТИ)
Легенько струсніть форму, щоб усунути повітряні бульбашки з желе. Помістіть торт у холодильник на 4-6 годин. Після цього обережно зніміть форму та оформіть торт "Оселедець під шубою" оливками та зеленню.