Фарширований гарбуз: оригінальний рецепт смачної та корисної страви


1. Розігрійте духову шафу до температури 200 градусів. Підготуйте два листи для випікання.

2. Обробіть внутрішню поверхню половинок гарбуза двома столовими ложками оливкової олії, а потім розмістіть їх зрізом донизу на деку. Запікайте до м’якості гарбуза, приблизно 20-25 хвилин.

3. Перемістіть кукурудзу на інше деко та полийте її ½ столовою ложкою оливкової олії. Запікайте до тих пір, поки кукурудза не стане золотисто-коричневою, приблизно 8-10 хвилин.

4. В невеликій каструлі змішайте кіноа та воду або бульйон. Доведіть до кипіння і варіть, поки рідина майже не зникне, а кіноа не стане м'яким, 12-15 хвилин.

5. Перекладіть кіноа до великої миски та перемішайте зі смаженою кукурудзою, нутом, зеленою цибулею, червоним перцем, петрушкою і фундуком.

6. У невеликій мисці збийте оливкову олію з оцтом і гірчицею, щоб змішати. Приправте сіллю та перцем.

7. Додайте заправку до начинки та добре перемішайте. Розкладіть її всередині половинок гарбуза. Ви можете вибрати частину приготовленого овоча, щоб звільнити більше місця для начинки, або просто викласти все зверху.

8. Посипте кожен шматочок гарбуза двома столовими ложками тертого сиру, а потім поверніть їх у духовку, поки сир не розплавиться, а начинка не нагріється, приблизно ще на 10-12 хвилин.

9. Подавайте страву теплою, одразу ж.

Related posts