Оригінальний рецепт пасти з оселедця та плавленого сиру - легко, вигідно та швидко - Новини Смачного.
Якщо ви любите оселедець, спробуйте перетворити його на ніжну та ароматну намазку. Для цього знадобляться лише найпростіші інгредієнти, а результат приємно здивує.
Ця універсальна паста чудово доповнить лаваш, свіжоспечені грінки, солоні крекери або французький багет. Вона стане відмінним вибором для ранкових бутербродів, а на святковому столі її зручно подавати в тарталетках як апетитну закуску, повідомляє 24 Канал за посиланням на Shuba.
Досліджуйте також: Удесятеро смачніші за звичайні бутерброди — приготуємо неймовірні рулетики зі шпротами всього за кілька хвилин!
Інгредієнти:
- 100 грамів оселедцевого філе;
- 100 грамів плавленого сиру;
- Дві моркви;
- 2 головки часнику;
- Дві гілочки зеленої цибулі.
- 1 пучок кропу;
- Тридцять грамів грецьких горіхів.
Процес приготування:
Коли обираєте оселедця, важливо звертати увагу на його зовнішній вигляд. Філе або ціла риба повинні бути пружними, без видимих ушкоджень і темних вкраплень. Шкіра повинна мати рівномірний колір з природним блиском, не бути занадто сухою, нагадуючи про якість, яку пропонує Mojegotowanie.
Коли придбаєте рибу в маринаді або олії, зверніть увагу на те, щоб рідина була чистою, без помутнінь і осадів – це ознака свіжості товару.



