Оригінальний рецепт пасти з оселедця та плавленого сиру - легко, вигідно та швидко - Новини Смачного.


Якщо ви любите оселедець, спробуйте перетворити його на ніжну та ароматну намазку. Для цього знадобляться лише найпростіші інгредієнти, а результат приємно здивує.

Ця універсальна паста чудово доповнить лаваш, свіжоспечені грінки, солоні крекери або французький багет. Вона стане відмінним вибором для ранкових бутербродів, а на святковому столі її зручно подавати в тарталетках як апетитну закуску, повідомляє 24 Канал за посиланням на Shuba.

Досліджуйте також: Удесятеро смачніші за звичайні бутерброди — приготуємо неймовірні рулетики зі шпротами всього за кілька хвилин!

Інгредієнти:

- 100 грамів оселедцевого філе;

- 100 грамів плавленого сиру;

- Дві моркви;

- 2 головки часнику;

- Дві гілочки зеленої цибулі.

- 1 пучок кропу;

- Тридцять грамів грецьких горіхів.

Процес приготування:

Коли обираєте оселедця, важливо звертати увагу на його зовнішній вигляд. Філе або ціла риба повинні бути пружними, без видимих ушкоджень і темних вкраплень. Шкіра повинна мати рівномірний колір з природним блиском, не бути занадто сухою, нагадуючи про якість, яку пропонує Mojegotowanie.

Коли придбаєте рибу в маринаді або олії, зверніть увагу на те, щоб рідина була чистою, без помутнінь і осадів – це ознака свіжості товару.

Related posts